Werk mee

Op deze plek komt binnenkort een invulformulier waarmee je zelf een geschreven stuk kan uploaden, dat kans maakt om in het boek te komen. Ook beeldmateriaal is welkom.

Kun je niet wachten, stuur dan alvast je stuk of voorbeelden van de foto’s via email door: m.lemaire@historischgoud.nl

Danny-Gijsbers
Foto: Danny Gijsbers

Wil je bijdragen aan de tekst van het boek? Dan kun je een verhaal over een specifieke scene schrijven, het liefst zo dicht mogelijk bij jezelf, van tussen de 200 en 500 woorden. Dit kan een anekdote, een observatie, een herinnering, enzovoorts zijn. Uiteraard geen ‘kwatsj’, onwaarheden of verhalen die een ander kunnen beschadigen. Een voorbeeld van een verhaal kun je hier vinden.

Wil je foto’s beschikbaar stellen? De foto’s moeten dan door jou zelf gemaakt zijn of de maker moet schriftelijke toestemming kunnen geven voor het gebruik. Om foto’s te kunnen gebruiken in een boek hebben we hoge resoluties nodig of je kan de originelen tijdelijk aan ons uitlenen zodat wij ze kunnen scannen.

De redactie bepaalt uiteindelijk welke verhalen en beelden in het boek worden opgenomen en zullen in contact treden met de auteurs. Mocht jouw verhaal of foto in het boek komen, dan komt uiteraard jouw naam er bij.

We kijken uit naar je bijdrage!